Prijzen en tijdsduur

3 uur
Alpha Challenge
  • Paintball + 50 paintballs
  • Archery Tag
  • Highland Games
  • Inclusief begeleiding
  • Gratis groepsfoto
  •  

€ 59,95 p.p.

Boek direct


Chat met ons!

Kom je er niet uit of heb je een snelle vraag? Chat met één van onze medewerkers voor al je vragen!

Bel me terug

Klaar om je uitje te boeken maar heb je nog een vraag of wil je een offerte opvragen? Laat je terugbellen. Vul naam en telefoonnummer in en wij bellen zo spoedig mogelijk terug.


Deze bedrijven zijn al fan!


Een toernooi om nooit te vergeten!

Speel 3 verschillende wedstrijden met je team. Speel Archery Tag, paintball en Highland games in een spannend toernooi. De Highland Games staan helemaal in het teken van de traditionele Schotse spellen. Tactiek en kracht staan hier centraal. Daarna is het tijd voor een lekker potje paintball. Ga de strijd met elkaar aan en schakel al je tegenstanders uit. Ook wordt er archery tag gespeeld. Voel je zoals Robin Hood en schiet alle targets omver met pijl en boog. Het team met de meeste overwinningen wint de Alpha Challenge.

Jullie groep wordt ontvangen op de locatie door een van onze professionele begeleiders. De begeleider legt het programma uit voor de rest van de dag. Er wordt begonnen met een potje archery tag waar de strijd al meteen losbarst. Daarna is het tijd voor een potje paintball waarbij de verf je om de oren vliegt. Als afsluiter zijn er de Highland Games waar jullie je kracht kunnen laten zien in een paar uitdagende spellen. Wie wordt de winnaar van de Alpha Challenge?
Meer Alpha Challenge
Er zijn diverse uitbreidingsmogelijkheden op dit arrangement. Zo kun je het pakket uitbreiden met meer kogels, een hapje of drankje of zelfs een andere activiteit toevoegen. Kijk snel welke opties er zijn voor dit arrangement.


Onze horecamogelijkheden

Toon alle horeca

Om de dag compleet te maken hebben wij een breed aanbod aan eten en drinken in onze horecagelegenheid. Alle locaties beschikken over een horecagelegenheid met divers eten en drinken. Na je uitje kan je prima genieten van een kop koffie of thee of zelfs van een biertje. Een tosti, panini, menu of heerlijke snack hapjes maken de dag compleet! De horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact op voor alle mogelijkheden!

Barbecue
Vanaf 27,50
Borrel snacks
Vanaf 5,95
Buffet
29,95
Drankjes
Vanaf 2,45
Lunch
Vanaf 12,50
Panini
5,95

Uitdagende uitjes bij Shooting Kings!

Bij Shooting Kings zijn er diverse spannende uitjes te beleven! Met zeven vestigingen is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt!

Shooting Kings biedt jou te gekke uitjes aan. Jij laat weten wat je graag zou willen doen en wij zorgen voor een te gekke dag op locatie naar keuze. Bij Shooting Kings zijn talloze schietactiviteiten mogelijk waaronder paintball, airsoft, archery tag en boogschieten. Op deze website staan alle uitjes uitgebreid omschreven. Na een intensieve activiteit kun je de beleving compleet maken door met je vrienden een hapje te eten of een drankje te nuttigen. Gezellig toch?!

Shooting Kings heeft zeven locaties verspreid door Nederland. Hierdoor zijn onze locaties goed bereikbaar voor iedereen. Onze locaties in Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Harderwijk en Rijkevorsel zijn geschikt voor zowel grote, als kleine groepen.

Jaarlijks ontvangt Shooting Kings meer dan 200.000 bezoekers. Wij houden hier veel positieve reacties aan over dus waar wacht je nog op?

Shooting Kings biedt al uitjes aan vanaf 9,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief professionele begeleiding en gratis groepsfoto. Staat je gewenste uitje niet op onze website? Vraag gerust een offerte aan zodat wij alle mogelijkheden kunnen bespreken. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar!