Prijzen en tijdsduur

2 uur
Archery Tag Basis
 • Inclusief huur materiaal
 • Onbeperkt pijlen
 • Gratis groepsfoto
 • Professionele begeleiding
 •  
 •  

€ 24,95 p.p.

Boek direct
3 uur
Archery Tag Extra
 • 1 uur archery tag
 • 1 uur paintball + 50 paintballs
 • 1 uur Highland games
 • professionele begeleiding
 •  
 •  

€ 45,- p.p.

Boek direct


Chat met ons!

Kom je er niet uit of heb je een snelle vraag? Chat met één van onze medewerkers voor al je vragen!

Bel me terug

Klaar om je uitje te boeken maar heb je nog een vraag of wil je een offerte opvragen? Laat je terugbellen. Vul naam en telefoonnummer in en wij bellen zo spoedig mogelijk terug.


Deze bedrijven zijn al fan!


Archery Tag

Archery Tag voor jong en oud!

Een spannend spel gecombineerd met paintball en trefbal, zorgt voor veel uitdaging en inspanning. Er wordt geschoten met pijl en boog. De pijl is voorzien van een foampunt waardoor het spel minder gevaarlijk en pijnlijk is. Elimineer de tegenstander of win het spel door targets van de tegenstander omver te schieten. Gebruik je medespelers om tactisch en sluw over te komen!

Op al onze locaties zijn heerlijke menu’s verkrijgbaar. Je kunt gebruik maken van onze menu’s of losse snacks voor of na het spannende spel. Liever even na borrelen? Dat kan! Wij serveren ook heerlijke borrelsnacks.

Dus ben jij opzoek naar een te gek compleet uitje met veel spanning en uitdagingen samen met je vrienden, familie of collega’s? Kijk dan niet verder maar kom een potje Archery Tag spelen bij Shooting Kings op één van onze prachtige locaties!

Programma
Na ontvangst op de locatie volgt er een introductie over het spel, regels en mogelijkheden. Vervolgens ga jij, samen met jouw team de uitdaging aan met de tegenstander.

Na afloop van het spel is er de mogelijkheid om aan de bar na te praten en alle gespeelde tactieken met elkaar te delen.

Meer Archery Tag
Er zijn diverse uitbreidingsmogelijkheden op dit arrangement. Zo kun je het pakket uitbreiden met een hapje of drankje of zelfs een extra activiteit. Kijk snel welke opties er zijn voor dit arrangement.


Horecamogelijkheden

Toon alle horeca

Om de dag compleet te maken hebben wij een breed aanbod aan eten en drinken in onze horecagelegenheid. Alle locaties beschikken over een horecagelegenheid met divers eten en drinken. Na je uitje kan je prima genieten van een kop koffie of thee of zelfs van een biertje. Een tosti, panini, menu of heerlijke snack hapjes maken de dag compleet! De horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact op voor alle mogelijkheden!

Barbecue
Vanaf 27,50
Borrel snacks
Vanaf 5,95
Buffet
29,95
Drankjes
Vanaf 2,45
Lunch
Vanaf 12,50
Panini
5,95

Uitdagende uitjes bij Shooting Kings!

Bij Shooting Kings zijn er diverse spannende uitjes te beleven! Met zeven vestigingen is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt!

Shooting Kings biedt jou te gekke uitjes aan. Jij laat weten wat je graag zou willen doen en wij zorgen voor een te gekke dag op locatie naar keuze. Bij Shooting Kings zijn talloze schietactiviteiten mogelijk waaronder paintball, airsoft, archery tag en boogschieten. Op deze website staan alle uitjes uitgebreid omschreven. Na een intensieve activiteit kun je de beleving compleet maken door met je vrienden een hapje te eten of een drankje te nuttigen. Gezellig toch?!

Shooting Kings heeft zeven locaties verspreid door Nederland. Hierdoor zijn onze locaties goed bereikbaar voor iedereen. Onze locaties in Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Harderwijk en Rijkevorsel zijn geschikt voor zowel grote, als kleine groepen

Jaarlijks ontvangt Shooting Kings meer dan 200.000 bezoekers. Wij houden hier veel positieve reacties aan over dus waar wacht je nog op?

Shooting Kings biedt al uitjes aan vanaf 9,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief professionele begeleiding en gratis groepsfoto. Staat je gewenste uitje niet op onze website? Vraag gerust een offerte aan zodat wij alle mogelijkheden kunnen bespreken. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar!