Prijzen en tijdsduur

2,5 uur
Hunger Games
 • Archery Tag
 • Electric Fence
 • Handboeienspel
 • Moerasspel
 • Shooting Games
 •  

€ 34,95 p.p.

Boek direct
3,5 uur
Hunger Games Extra
 • Hunger Games 2,5 uur
 • Expeditie Robinson 1 uur
 • Begeleiding
 •  
 •  
 •  

€ 54,95 p.p.

Boek direct
3,5 uur
Hunger Games Ultra
 • Hunger Games 2,5 uur
 • Expeditie Robinson 1 uur
 • Basis BBQ
 • Begeleiding
 •  
 •  

€ 79,95 p.p.

Boek direct


Chat met ons!

Kom je er niet uit of heb je een snelle vraag? Chat met één van onze medewerkers voor al je vragen!

Bel me terug

Klaar om je uitje te boeken maar heb je nog een vraag of wil je een offerte opvragen? Laat je terugbellen. Vul naam en telefoonnummer in en wij bellen zo spoedig mogelijk terug.


Deze bedrijven zijn al fan!


The Hunger Games beleven!

Een van onze professionele begeleiders ontvangt jullie op een van de locaties. Na een korte introductie en het uitleg van het programma kunnen de Hunger Games beginnen. Er wordt begonnen met het moerasspel. Daarna wordt het handboeienspel gespeeld. Lukt het jouw team om los te komen? Daarna speel je als team de Electric Fence waar vooral behendigheid belangrijk is. Dan is het tijd voor een lekker potje archery tag. Schakel je tegenstanders uit met pijl en boog. We sluiten af met de Shooting Games waar je met pijl en boog de roos moet proberen te raken. Het team dat de meeste onderdelen wint is de winnaar van The Hunger Games.

Shooting Games – 30 minuten
De Shooting Games bestaat uit boogschieten, kruisboogschieten en blaaspijp schieten. Probeer zo veel mogelijk de roos te raken. Boogschieten is vooral snelheid terwijl er bij de blaaspijp volle concentratie nodig is. Succes!
Electric Fence – 15 minuten 
Ken jij die films waarbij je de diamant moet pakken tussen allemaal laserdraden? Dat ga jij ook doen! Probeer de diamant te pakken terwijl je door een dradenparcours moet! Zodra je een draad geraakt hebt moet je opnieuw beginnen. Hoelang ga jij hier over doen?
Archery Tag – 60 minuten 
Archery Tag is een leuk spel wat lijkt op trefbal. Hierbij wordt er gespeeld met pijl en boog i.p.v. een bal. Je probeert je tegenstander af te schieten met je pijl. Ren, duik en spring door ons grote veld met allemaal obstakels!
Moerasspel – 30 minuten
Kom samen met je team aan de andere kant van het moeras doormiddel van boomstammen en planken. Kom je terecht in het denkbeeldige moeras? Dan moet je helaas opnieuw beginnen. Hoelang gaan jullie er over doen voordat de overkant bereikt is?
Handboeienspel – 15 minuten
Tijdens het spel worden je teamgenoten aan elkaar vastgemaakt met handboeien. Vanaf dan kan het spel beginnen. De opdracht is om los te komen van je teamleden zonder dat de boeien van je pols af gaan. Wees creatief, lenig en wees slim!

Meer Hunger Games
Er zijn diverse uitbreidingsmogelijkheden op dit arrangement. Zo kun je het pakket uitbreiden met meer kogels, een hapje of drankje of zelfs een andere activiteit toevoegen. Kijk snel welke opties er zijn voor dit arrangement.


Vele horecamogelijkheden!

Toon alle horeca

Om de dag compleet te maken hebben wij een breed aanbod aan eten en drinken in onze horecagelegenheid. Alle locaties beschikken over een horecagelegenheid met divers eten en drinken. Na je uitje kan je prima genieten van een kop koffie of thee of zelfs van een biertje. Een tosti, panini, menu of heerlijke snack hapjes maken de dag compleet! De horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact op voor alle mogelijkheden!

Barbecue
Vanaf 27,50
Borrel snacks
Vanaf 5,95
Buffet
29,95
Drankjes
Vanaf 2,45
Lunch
Vanaf 12,50
Panini
5,95

Uitdagende uitjes bij Shooting Kings!

Bij Shooting Kings zijn er diverse spannende uitjes te beleven! Met zeven vestigingen is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt!

Shooting Kings biedt jou te gekke uitjes aan. Jij laat weten wat je graag zou willen doen en wij zorgen voor een te gekke dag op locatie naar keuze. Bij Shooting Kings zijn talloze schietactiviteiten mogelijk waaronder paintball, airsoft, archery tag en boogschieten. Op deze website staan alle uitjes uitgebreid omschreven. Na een intensieve activiteit kun je de beleving compleet maken door met je vrienden een hapje te eten of een drankje te nuttigen. Gezellig toch?!

Shooting Kings heeft zeven locaties verspreid door Nederland. Hierdoor zijn onze locaties goed bereikbaar voor iedereen. Onze locaties in Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Harderwijk en Rijkevorsel zijn geschikt voor zowel grote, als kleine groepen.

Jaarlijks ontvangt Shooting Kings meer dan 200.000 bezoekers. Wij houden hier veel positieve reacties aan over dus waar wacht je nog op?

Shooting Kings biedt al uitjes aan vanaf 9,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief professionele begeleiding en gratis groepsfoto. Staat je gewenste uitje niet op onze website? Vraag gerust een offerte aan zodat wij alle mogelijkheden kunnen bespreken. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar!