Prijzen en tijdsduur

1,5 uur
Kids Lasergamen
 • 1,5 uur Lasergamen
 • Inclusief begeleiding
 •  
 •  
 •  
 •  

€ 19,95 p.p.

Boek direct
2 uur
Kids Lasergamen All-in
 • 1,5 uur Lasergamen
 • Pannenkoeken-menu
 • Onbeperkt limonade
 • Inclusief begeleiding
 •  
 •  

€ 27,50 p.p.

Boek direct


Chat met ons!

Kom je er niet uit of heb je een snelle vraag? Chat met één van onze medewerkers voor al je vragen!

Bel me terug

Klaar om je uitje te boeken maar heb je nog een vraag of wil je een offerte opvragen? Laat je terugbellen. Vul naam en telefoonnummer in en wij bellen zo spoedig mogelijk terug.


Deze bedrijven zijn al fan!


Lasergamen op een heel nieuwe manier!

Geen rommelige verf en blauwe plekken van het paintballen, maar wel de volledige actie. Dat is het kinderfeestje lasergamen. We spelen super spannende missies helemaal in het teken van de jarige. Je gaat 1,5 uur lang met je vriendjes lekker knallen met voor iedereen onbeperkt kogels.

Speel op onze super spannende velden vol met obstakels. Vliegtuigen, auto’s, boten en nog veel meer obstakels waar je je achter kunt verschuilen.

Veiligheid is natuurlijk enorm belangrijk en daarom wordt alles begeleid door een professionele begeleider. Het kinderfeestje wordt afgesloten met een spannende boogschietcompetitie. Minimale leeftijd voor dit kinderfeestje is 8 jaar oud en de minimale groepsgrootte is 8 kinderen.

Maak het feestje compleet met een heerlijk pannenkoeken-menu en onbeperkt limonade. Geen omkijk naar de rotzooi, wij ruimen alles op. Wij verzorgen het kinderfeestje van A tot Z.

Meer kids lasergamen
Er zijn diverse uitbreidingsmogelijkheden op dit arrangement. Zo kun je het pakket uitbreiden met een hapje of drankje of zelfs een andere activiteit toevoegen. Kijk snel welke opties er zijn voor dit arrangement.


Onze horecamogelijkheden

Toon alle horeca

Een greep uit onze horecamogelijkheden om je uitje compleet te maken!

Barbecue
Vanaf 27,50
Borrel snacks
Vanaf 5,95
Buffet
29,95
Drankjes
Vanaf 2,45
Lunch
Vanaf 12,50
Panini
5,95

Uitdagende uitjes bij Shooting Kings!

Bij Shooting Kings zijn er diverse spannende uitjes te beleven! Met veel vestigingen is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt!

Shooting Kings biedt jou te gekke uitjes aan. Jij laat weten wat je graag zou willen doen en wij zorgen voor een te gekke dag op locatie naar keuze. Bij Shooting Kings zijn talloze schietactiviteiten mogelijk waaronder paintball, airsoft, archery tag en boogschieten. Op deze website staan alle uitjes uitgebreid omschreven. Na een intensieve activiteit kun je de beleving compleet maken door met je vrienden een hapje te eten of een drankje te nuttigen. Gezellig toch?!

Shooting Kings heeft diverse locaties verspreid door Nederland. Hierdoor zijn onze locaties goed bereikbaar voor iedereen. Onze locaties in Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Harderwijk en Rijkevorsel zijn geschikt voor zowel grote, als kleine groepen.

Jaarlijks ontvangt Shooting Kings meer dan 200.000 bezoekers. Wij houden hier veel positieve reacties aan over dus waar wacht je nog op?

Shooting Kings biedt al uitjes aan vanaf 9,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief professionele begeleiding en gratis groepsfoto. Staat je gewenste uitje niet op onze website? Vraag gerust een offerte aan zodat wij alle mogelijkheden kunnen bespreken. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar!