Prijzen en tijdsduur

1,5 uur
Kids Paintball
 • 125 balletjes per kind
 • Inclusief begeleiding
 •  
 •  
 •  
 •  

€ 19,95 p.p.

Boek direct
2 uur
Kids Paintball All-in
 • 125 balletjes per persoon
 • Pannenkoeken-menu + onbeperkt limonade
 • Inclusief begeleiding
 •  
 •  
 •  

€ 27,50 p.p.

Boek direct


Chat met ons!

Kom je er niet uit of heb je een snelle vraag? Chat met één van onze medewerkers voor al je vragen!

Bel me terug

Klaar om je uitje te boeken maar heb je nog een vraag of wil je een offerte opvragen? Laat je terugbellen. Vul naam en telefoonnummer in en wij bellen zo spoedig mogelijk terug.


Deze bedrijven zijn al fan!


Speciaal voor de kids!

Battle Royale Paintball

Op onze spannende speelvelden kom je de vreemdste obstakels tegen. Oude auto’s, een vliegtuig, boten, een heel verlaten dorp en een gangen stelsel van buizen! Durf jij het aan op deze spannende speelvelden? Je speelt diverse games die je misschien wel herkent van het spelletje Battle Royale. Het thema Battle Royale maakt je paintball kinderfeestje extra stoer!

Vanaf 1 januari 2019 speel je je kinderfeestje geheel in Battle Royale stijl. Je kunt het nu al wel boeken.

Kinderpaintball

Het beste kinderfeestje is toch wel kinderpaintball. Vraag het de kinderen maar. Paintballen is uitdagend en tactisch en zit vol met spanning. Speel allerlei vette missies en maak een geweldige indruk. Het kan gebeuren dat je tegen kinderen van een ander kinderfeestje speelt. Dat maakt het alleen maar spannender. Jouw vrienden tegen de rest!

Wij zorgen ervoor dat alles veilig verloopt. Elk kinderfeestje wordt begeleid door een professionele begeleider. Ieder kind krijgt 125 paintballs met de mogelijkheid om extra paintballs te kopen. De minimale groepsgrootte voor het kinderfeestje is 8 personen.

Tijdens het kinderfeestje is er de mogelijkheid om af te sluiten met boogschieten. Boek boogschieten bij en de kinderen kunnen zich even Robin Hood voelen.

Maak het feestje compleet met een heerlijk pannenkoeken-menu en onbeperkt limonade. Geen omkijk naar de rotzooi, wij ruimen alles op. Wij verzorgen het kinderfeestje van A tot Z.

Meer kids paintball
Er zijn diverse uitbreidingsmogelijkheden op dit arrangement. Zo kun je het pakket uitbreiden met meer kogels, een hapje of drankje of zelfs een andere activiteit toevoegen. Kijk snel welke opties er zijn voor dit arrangement.


Onze horecamogelijkheden

Toon alle horeca

Om de dag compleet te maken hebben wij een breed aanbod aan eten en drinken in onze horecagelegenheid. Alle locaties beschikken over een horecagelegenheid met divers eten en drinken. Na je uitje kan je prima genieten van een kop koffie of thee of zelfs van een biertje. Een tosti, panini, menu of heerlijke snack hapjes maken de dag compleet! De horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact op voor alle mogelijkheden!

Barbecue
Vanaf 27,50
Borrel snacks
Vanaf 5,95
Buffet
29,95
Drankjes
Vanaf 2,45
Lunch
Vanaf 12,50
Panini
5,95

Uitdagende uitjes bij Shooting Kings!

Bij Shooting Kings zijn er diverse spannende uitjes te beleven! Met veel vestigingen is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt!

Shooting Kings biedt jou te gekke uitjes aan. Jij laat weten wat je graag zou willen doen en wij zorgen voor een te gekke dag op locatie naar keuze. Bij Shooting Kings zijn talloze schietactiviteiten mogelijk waaronder paintball, airsoft, archery tag en boogschieten. Op deze website staan alle uitjes uitgebreid omschreven. Na een intensieve activiteit kun je de beleving compleet maken door met je vrienden een hapje te eten of een drankje te nuttigen. Gezellig toch?!

Shooting Kings heeft diverse locaties verspreid door Nederland. Hierdoor zijn onze locaties goed bereikbaar voor iedereen. Onze locaties in Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Harderwijk en Rijkevorsel zijn geschikt voor zowel grote, als kleine groepen.

Jaarlijks ontvangt Shooting Kings meer dan 200.000 bezoekers. Wij houden hier veel positieve reacties aan over dus waar wacht je nog op?

Shooting Kings biedt al uitjes aan vanaf 9,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief professionele begeleiding en gratis groepsfoto. Staat je gewenste uitje niet op onze website? Vraag gerust een offerte aan zodat wij alle mogelijkheden kunnen bespreken. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar!