Prijzen en tijdsduur

2,5 uur
Paintball Basis
 • Inclusief 200 kogels
 • Gebruik kluisjes
 • Incl. begeleiding
 •  
 •  
 •  

€ 24,95 p.p.

Boek direct
2,5 uur
Paintball Normal
 • Inclusief 400 kogels
 • Gebruik kluisjes
 • Gratis konijnenpak
 • Incl. begeleiding
 •  
 •  

€ 39,95 p.p.

Boek direct
2,5 uur
Paintball + Quad Pack
 • 1 uur Paintball
 • Onbeperkt kogels
 • 1 uur Quad Rijden
 • Incl. begeleiding
 •  
 •  

€ 54,95 p.p.

Boek direct


Bel me terug

Klaar om je uitje te boeken maar heb je nog een vraag of wil je een offerte opvragen? Laat je terugbellen. Vul naam en telefoonnummer in en wij bellen zo spoedig mogelijk terug.


Deze bedrijven zijn al fan!


Paintball

Spannende paintballstrijd

Tijdens dit spannende potje paintball kan er maar één team de winnaar zijn. Versla je tegenstander met een spannend potje. Alle obstakels in het speelveld zorgen voor meer spanning tijdens dit tactische spel, dus wees op je hoede! Heb je de tegenstander weten uit te schakelen? Gefeliciteerd, dan heeft jouw team het spel gewonnen!

Op al onze locaties zijn heerlijke menu’s verkrijgbaar. Je kunt gebruik maken van onze menu’s of losse snacks voor of na het paintballen. Liever even na borrelen met je vrienden? Dat kan! Wij serveren ook heerlijke borrelsnacks.

Outdoor Paintball

Outdoor paintball zorgt voor een realistische en uitdagende speelvorm van paintball. De speelvelden van Shooting Kings liggen vol met objecten en obstakels om je tegenstander te verrassen. Raak je tegenstander met de gekleurde verfballetjes en duik terug in één van de rioolbuizen. Outdoor paintballen kan op verschillende locaties, namelijk Assen, Harderwijk, Gouda, Nijmegen en Eindhoven.

Indoor Paintball

Slecht weer? Kies voor indoor paintball! Regen, hagel, storm, vorst of kou maar toch graag een dagje weg? Met drie indoor paintball velden in Nederland en België is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt voor een warm potje paintball. Kom langs op onze locaties in Rijkevorsel (België), Rotterdam of Assen!

Dus ben jij opzoek naar een te gek uitje samen met je vrienden, familie of collega’s? Kijk dan niet verder maar kom paintballen bij Shooting Kings op één van onze prachtige locaties!

Programma
Na ontvangst op de locatie volgt er een introductie over het spel, regels en mogelijkheden. De tactiek voor paintball kan voor ieder team verschillend zijn. Snelheid, behendigheid en precisie zijn een vereiste. Het beste team tijdens de paintballstrijd mag zich de trotse winnaar noemen!

Na afloop van het spel is er de mogelijkheid om aan de bar na te praten en alle gespeelde strategieën nog eens door te spreken.

Meer Paintball
Er zijn diverse uitbreidingsmogelijkheden op dit arrangement. Zo kun je het pakket uitbreiden met meer kogels, een hapje of drankje of zelfs een andere activiteit toevoegen. Kijk snel welke opties er zijn voor dit arrangement.


Horecamogelijkheden

Toon alle horeca

Om de dag compleet te maken hebben wij een breed aanbod aan eten en drinken in onze horecagelegenheid. Alle locaties beschikken over een horecagelegenheid met divers eten en drinken. Na je uitje kan je prima genieten van een kop koffie of thee of zelfs van een biertje. Een tosti, panini, menu of heerlijke snack hapjes maken de dag compleet! De horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact op voor alle mogelijkheden!

Barbecue
Vanaf 27,50
Borrel snacks
Vanaf 5,95
Buffet
29,95
Drankjes
Vanaf 2,45
Lunch
Vanaf 12,50
Panini
5,95

Uitdagende uitjes bij Shooting Kings!

Bij Shooting Kings zijn er diverse spannende uitjes te beleven! Met acht vestigingen is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt!

Shooting Kings biedt jou te gekke uitjes aan. Jij laat weten wat je graag zou willen doen en wij zorgen voor een te gekke dag op locatie naar keuze. Bij Shooting Kings zijn talloze schietactiviteiten mogelijk waaronder paintball, airsoft, archery tag en boogschieten. Op deze website staan alle uitjes uitgebreid omschreven. Na een intensieve activiteit kun je de beleving compleet maken door met je vrienden een hapje te eten of een drankje te nuttigen. Gezellig toch?!

Shooting Kings heeft zeven locaties verspreid door Nederland. Hierdoor zijn onze locaties goed bereikbaar voor iedereen. Onze locaties in Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Harderwijk, Dordrecht en Rijkevorsel zijn geschikt voor zowel grote, als kleine groepen

Jaarlijks ontvangt Shooting Kings meer dan 200.000 bezoekers. Wij houden hier veel positieve reacties aan over dus waar wacht je nog op?

Shooting Kings biedt al uitjes aan vanaf 9,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief professionele begeleiding en gratis groepsfoto. Staat je gewenste uitje niet op onze website? Vraag gerust een offerte aan zodat wij alle mogelijkheden kunnen bespreken. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar!