AntwerpenAdres & Contact

Industrieweg 8 2330 Merksplas Merksplas ligt op 45 minuten rijden van Antwerpen. Telefoon 0032-32984585 E-mail info@shootingkings.nl

Reistijd vanaf

Faciliteiten

  Oneindige mogelijkheden

  Rijkevorsel ligt net over de grens van Nederland in België nabij Antwerpen. Bij Shooting Kings is het mogelijk om paintball en airsoft te spelen in een oude loods met een hoop obstakels zoals autowrakken, rioolbuizen, uitkijkposten en een echte legertruck. Deze locatie heeft een cappaciteit van 100 personen. Na een gezellig uitje is het mogelijk om de dag af te sluiten met een hapje en een drankje. Neem contact met ons op om alle horecamogelijkheden te bespreken!

  Meest populaire uitjes in Antwerpen


  Alle uitjes in Antwerpen


  Horeca mogelijkheden

  Toon alle horeca
  Een greep van onze horeca mogelijkheden

  Kaart van Merksplas


  Uitdagende uitjes bij Shooting Kings!

  Bij Shooting Kings zijn er diverse spannende uitjes te beleven! Met zeven vestigingen is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt!
  Shooting Kings biedt jou te gekke uitjes aan. Jij laat weten wat je graag zou willen doen en wij zorgen voor een te gekke dag op locatie naar keuze. Bij Shooting Kings zijn talloze schietactiviteiten mogelijk waaronder paintball, airsoft, archery tag en boogschieten. Op deze website staan alle uitjes uitgebreid omschreven. Na een intensieve activiteit kun je de beleving compleet maken door met je vrienden een hapje te eten of een drankje te nuttigen. Gezellig toch?! Shooting Kings heeft zeven locaties verspreid door Nederland. Hierdoor zijn onze locaties goed bereikbaar voor iedereen. Onze locaties in Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Harderwijk en Rijkevorsel zijn geschikt voor zowel grote, als kleine groepen.
  Jaarlijks ontvangt Shooting Kings meer dan 200.000 bezoekers. Wij houden hier veel positieve reacties aan over dus waar wacht je nog op? Shooting Kings biedt al uitjes aan vanaf 9,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief professionele begeleiding en gratis groepsfoto. Staat je gewenste uitje niet op onze website? Vraag gerust een offerte aan zodat wij alle mogelijkheden kunnen bespreken. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar!