HarderwijkAdres & Contact

Palmbosweg 8 3853 LB Ermelo Telefoon 085-8888581 E-mail info@shootingkings.nl

Reistijd vanaf

Faciliteiten

  Oneindige mogelijkheden

  Shooting Kings Harderwijk ligt op een prachtige locatie aan zee. Tijdens de mooie, zonnige dagen is het heerlijk om vooraf een drankje te nuttigen op ons terras. Geniet daar van een mooi uitzicht en begin daarna met je spannende activiteit bij Shooting Kings. Er zijn veel activiteiten mogelijk waaronder paintball, airsoft, archery tag, boogschieten, lasergamen en uitdagende nog meer uitdagende games. Daarnaast is zijn er ook activiteiten voor de kids te doen zoals kids paintball, airsoft en lasergamen. Ook op de minder mooie dagen kun je bij Shooting Kings volop genieten. In onze horecagelegenheid kan je heerlijk genieten van diverse menu’s en daarnaast lekker borrelen in de warme, sfeervolle bar.

  Meest populaire shooting uitjes in Harderwijk  Horeca mogelijkheden

  Toon alle horeca
  Bekijk een selectie van onze horeca opties.

  Kaart van Harderwijk


  Uitdagende uitjes bij Shooting Kings!

  Bij Shooting Kings zijn er diverse spannende uitjes te beleven! Met zeven vestigingen is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt!
  Shooting Kings biedt jou te gekke uitjes aan. Jij laat weten wat je graag zou willen doen en wij zorgen voor een te gekke dag op locatie naar keuze. Bij Shooting Kings zijn talloze schietactiviteiten mogelijk waaronder paintball, airsoft, archery tag en boogschieten. Op deze website staan alle uitjes uitgebreid omschreven. Na een intensieve activiteit kun je de beleving compleet maken door met je vrienden een hapje te eten of een drankje te nuttigen. Gezellig toch?! Shooting Kings heeft zeven locaties verspreid door Nederland. Hierdoor zijn onze locaties goed bereikbaar voor iedereen. Onze locaties in Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Harderwijk en Rijkevorsel zijn geschikt voor zowel grote, als kleine groepen.
  Jaarlijks ontvangt Shooting Kings meer dan 200.000 bezoekers. Wij houden hier veel positieve reacties aan over dus waar wacht je nog op? Shooting Kings biedt al uitjes aan vanaf 9,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief professionele begeleiding en gratis groepsfoto. Staat je gewenste uitje niet op onze website? Vraag gerust een offerte aan zodat wij alle mogelijkheden kunnen bespreken. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar!