Over ons

De meest spectaculaire uitjes vind je bij Shooting Kings!

Shooting Kings biedt jou alle uitjes die in het teken staan van schieten. Perfect voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vriendendag. Elk shooting uitje wordt tot in de puntjes geregeld. Met keuze uit meer dan 15 verschillende shooting activiteiten is er voor iedereen een shooting uitje op maat te vinden. Kies uit bijvoorbeeld paintball, airsoft, archery tag en nog veel meer! Maak je shooting uitje helemaal compleet met de vele horecamogelijkheden bij Shooting Kings.

Voor wie is Shooting Kings?

Shooting Kings is er voor iedereen! Er is een uitje voor elke leeftijd. Van 8 jaar oud tot 80 jaar oud, van kinderfeestje tot Termination Tournament. Kies uit een van onze speciale shooting arrangementen om het ultieme actiegevoel te beleven. Zo maak je elk bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familie-uitje of kinderfeestje een onvergetelijke ervaring! Shooting Kings is zeven dagen per week geopend.

Een shooting uitje al vanaf €9,95!

Er is al een shooting uitje mogelijk vanaf €9,95! Elk shooting uitje staat onder begeleiding van een van onze professionele begeleiders en wordt afgesloten met een actiefoto. Stel helemaal zelf een shooting uitje samen of kies uit een van onze arrangementen!

Waar is Shooting Kings?

Shooting Kings beschikt over 7 locaties waarvan 6 in Nederland en 1 in België. Shooting Kings is gelegen in: Harderwijk, Rotterdam, Gouda, Eindhoven, Assen, Nijmegen en Antwerpen (BE). Door de centrale ligging van deze locaties is het voor iedereen bereikbaar. De locaties kunnen zowel kleine als grote groepen ontvangen en beschikken over voldoende parkeerplaatsen.

Meer weten over ons?

Neem contact met ons op voor al je vragen! Shooting Kings is een onderdeel van Fundustry Events.


Uitdagende uitjes bij Shooting Kings!

Bij Shooting Kings zijn er diverse spannende uitjes te beleven! Met zeven vestigingen is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt!

Shooting Kings biedt jou te gekke uitjes aan. Jij laat weten wat je graag zou willen doen en wij zorgen voor een te gekke dag op locatie naar keuze. Bij Shooting Kings zijn talloze schietactiviteiten mogelijk waaronder paintball, airsoft, archery tag en boogschieten. Op deze website staan alle uitjes uitgebreid omschreven. Na een intensieve activiteit kun je de beleving compleet maken door met je vrienden een hapje te eten of een drankje te nuttigen. Gezellig toch?!

Shooting Kings heeft zeven locaties verspreid door Nederland. Hierdoor zijn onze locaties goed bereikbaar voor iedereen. Onze locaties in Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Harderwijk en Rijkevorsel zijn geschikt voor zowel grote, als kleine groepen.

Jaarlijks ontvangt Shooting Kings meer dan 200.000 bezoekers. Wij houden hier veel positieve reacties aan over dus waar wacht je nog op?

Shooting Kings biedt al uitjes aan vanaf 9,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief professionele begeleiding en gratis groepsfoto. Staat je gewenste uitje niet op onze website? Vraag gerust een offerte aan zodat wij alle mogelijkheden kunnen bespreken. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar!